.NET DEVELOPER IN DE REGIO UTRECHT

Functienaam: Developer .NET (senior)
Startdatum inzet: zsm
Verwachte einddatum: 3maanden+
Plaats van inzet: Nieuwegein
Aantal contract uren per week: 40
 
Wat ga je doen bij de opdrachtgever?

Je wordt ingezet op diverse werkzaamheden, daarom vragen we een flexibele werkhouding en een aanpakkersmentaliteit, cq je bent gewend om in een SCUM omgeving te werken.

Onderwerpen die momenteel spelen:
Opzetten van de architectuur van nieuwe software voor het volledig vernieuwen van onze backoffice. Tegelijkertijd ontwikkel je mee aan de frontoffice, hier ligt de focus vooral op het uitbreiden/ ontsluiten van klantportalen.

Je komt te werken in een complex systeemlandschap, waarin je werkt met verschillende applicaties naast onze eigen VMS applicatie Boabaas (ASP .NET Web Forms). Twee jaar geleden zijn we begonnen met het ontsluiten van onze VMS applicatie richting leveranciers en klanten door middel van nieuwe webportalen (MVC 5 / C# / AngularJS / JQuery / SQL Server 2012).

Wie ben jij?
Je hebt het vermogen om complexe technische materie snel eigen te maken en ben je in staat om deze materie eenvoudig uit te leggen aan teamleiders en soms directie. Daarbij ben je in staat om business requirements naar technische oplossingen te vertalen. Je weet mede-collega’s en externen te begeleiden en vooral te inspireren. Dit alles doe je met een dienstverlenende instelling.

Verder beschik jij over:
• Een afgeronde hbo/wo studie in de richting van Software Development/ Computer Science,
Software Engineering of Informatica;
• Minimaal 5 jaar werkervaring met goede kennis van C#, Visual Studio, ASP.NET, SQL;
• Ervaring met design patterns en technologieën zoals MVC 5, AngularJS en JQuery;
• Kennis van nieuwe technologieën zoals .NET Core en Aurelia is een pre.
Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands zijn een must.

Je komt te werken in een klein en dynamisch team, bestaande uit een business change manager en 2 medior developers en 1 senior developer. Daarnaast werk je nauw samen met een externe partij die ondersteuning biedt met (senior) developers en testers. Samen met je collega’s werk je op basis van Scrum met sprints van 2 of 3 weken.

Hierin communiceer jij duidelijk wat er nodig is om het kredietbeleid soepel toe te passen, denk je mee met betrokken partijen en verlies je het gezamenlijke einddoel niet uit het oog. Jij denkt mee over hoe wij onze acceptatievoorwaarden zo kunnen verduidelijken, dat we de consument nóg sneller terugkoppeling op de hypotheekaanvraag kunnen geven. Want de aankoop van een woning is voor een consument al spannend genoeg. Het afsluiten van de hypotheek moet dat niet zijn.

Vaardigheden en kwalificaties

 HBO werk- en denkniveau
 Tenminste 5 jaar relevante werkervaring
 WFT Basis en hypothecair krediet
 Aanvullende WFT diploma’s zijn een pré
 Ervaring met diverse systemen, met name Estate is een pré
 Uitstekende communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift

Wat wij bieden
 Multidisciplinair, getalenteerd, gedreven en enthousiast team
 Direct veel verantwoordelijkheden
 Goede arbeidsvoorwaarden passen bij wat van je wordt gevraagd
 Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen