• Projectmedewerkers (semi)overheid

Projectmedewerkers (semi)overheid

Functie Projectmedewerkers
Bedrijf DETABANK Detachering
Aantal uur per week 32+
Salarisindicatie Conform CAO
 Projectmedewerkers (semi)overheid

Onze opdrachtgevers variëren van kleinere tot grote gemeentes met een gemeenschappelijke deler: ze zijn op zoek naar jou als Beleidsmedewerker, Consulent WMO, Consulent schuldhulpverlening, enzovoort. Wij zijn doorlopend op zoek naar gemotiveerde mensen op diverse domeinen waarbij het van belang is dat je graag je bijdrage levert aan het verbeteren van het publieke domein.


Binnen het werkveld ga jij doen waarin jij goed bent! Je werkt op projectmatige basis bij diverse (gemeentelijke) overheden. Er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen en woonplaats. Projecten kunnen variëren van 3 maanden tot 1 jaar. Naast volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en groeien binnen het vak, leg je contacten en werk je actief aan je netwerk. Is werken binnen het publieke domein zodoende jouw passie maar zoek je meer diversiteit dan is dit jouw kans!

Wij zoeken:

  • Mensen met minimaal twee jaar, actuele werkervaring binnen één of meerdere vakgebieden bij een (lokale) overheid;
  • Tenminste een relevante vooropleiding op Hbo-niveau;
  • Communicatieve skills, flexibele werkhouding, hoog aanpassingsvermogen;
  • Tenminste 4 dagen/32 uur per week inzetbaar;
  • Resultaatgericht, overtuigend en goed gevoel voor bestuurlijke en politieke relaties.

Wij bieden een afwisselende baan maar volop ruimte voor groei en ontwikkeling. Arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk uitstekend en passend bij jouw kennis en vaardigheden.