• Bank & Verzekeringen

Bank & Verzekeringen

De wereld van B&V verandert snel. Er zijn veel (automatiserings) ontwikkelingen binnen deze bedrijfstak. Veranderingen en technologische ontwikkelingen die vragen om felexibele mensen.

DETABANK ziet de ontwikkelingen binnen het nieuwe bankieren, en de snelle veranderingen mbt de hypotheekmarkt (al dan niet gedreven door regegeving). Ook zijn er weer nieuwe (buitenlandse) toetreders tot de nederlandse hypotheekmarkt.

DETABANK beschikt over een ruim netwerk van vakbekwame junior- medior en senior krachten (Wft-gecertificeerd) om in te zetten bij u, onze opdrachtgevers. Van hypotheekacceptant tot schadebehandelaar, van pensioenspecialist tot Accountmanager PB: U bent bij DETABANK aan het juise adres. We stellen hoge eisen aan onze professionals: zowel aan de ervaring en opleidingen maar ook aan hun persoonlijkheid. Wij streven naar de juiste kandidaat die het beste past bij u.

KENNISGEBIEDEN


Hypotheken
De roots van DETABANK liggen binnen het hypotheekbedrijf. Reeds sinds 2007 zijn wij hierbinnen actief. Ons netwerk is dan ook groot en wij mogen bijna elke geldverstrekker tot onze opdrachtgever rekenen. U kunt bij ons o.a. terecht voor:

  • hypotheekmedewerker
  • commerciele midoffiemedewerker
  • hypotheekacceptant
  • hypotheekadviseur
  • productmanager hypotheken
  • medewerker bijzonder beheer
  • (team) mananger
Verzekeringen
Onze specialisten bevinden zich zowel in het schade- als het levenbedrijf. Twee aparte werelden maar met sterke overeenkomsten.
Onze schadebehandelaars en -acceptanten pakken elk dossier grondig aan. Zij weten op welke criteria een aanvraag wel of niet geaccepteerd mag worden, hoe de schadeprocedures werken, op welke gronden je een claim beoordeelt en hoe je communiceert met klanten.
Binnen leven kennen we de relatiebeheerders, de risicospecialisten en de mensen aan de beheerkant.

Overige bancaire posities
Of het gaat om accountmanagers MBK of Groot Zakelijk, Klantadviseurs: bij DETABANK bent u aan het goede adres. Wij weten uw vraag om te zetten in een succesvolle samenwerking.

Wilt u een trainee inzetten? Ook dat kan bij DETABANK middels ons trainee programma DETALENT.