Test Automation Specialist

Test Automation Specialist

Als Test Automation Specialist ben je de expert als het aankomt op testautomatisering in de breedste zin. In deze rol help je onze klanten met het opzetten en inrichten van test automatisering frameworks. Je adviseert in de keuze van de tool en ondersteunt vanuit je vakgebied bij de totstandkoming van een ‘delivery pipeline’. Je vindt het gaaf om nieuwe tools uit te proberen en deze kennis te delen met je collega’s.


Onze opdrachtgever is een gespecialiseerde ICT dienstverlener welke haar consultants inzet op gespecialiseerde projecten binnen testing. De organisatie onderscheidt zich door haar kleinschalige, mensgerichte benadering en hoge mate van professionalisme. Om verder te kunnen groeien zoekt men meerdere enthousiaste en communicatief sterke test automation specialisten.


Wij zoeken:

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als test consultant
  • Waarvan met voorkeur 2 jaar als Test Automation Engineer
  • Of ervaring met software development en bereid je te ontwikkelen naar testautomatisering
  • Je hebt passie voor je vak
  • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk
  • Je durft te communiceren en je bent prettig in de omgang


Jij zoekt:

Een leuke baan in een hechte organisatie met een platte structuur. Informeel en een prettige werksfeer, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Een organisatie die met je meedenkt. Een regionale benadering heeft en bij voorkeur haar mensen inzet op uitdagende projecten in zijn/haar woonomgeving. Ondersteuning en ontwikkeling door begeleiding van ervaren collega’s en een onbeperkt opleidingsbudget. De mogelijkheid om geheel vrijblijvend je kennis te delen met collega’s met wie je regelmatig een informele bijeenkomsten hebt, soms ook met klanten en partners. Natuurlijk uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bovengemiddeld salaris, pensioenregeling, leaseauto, laptop en smartphone.