Test Coördinator

Test Coördinator

De testcoördinator geeft sturing en leiding aan kleinere testteams, is verantwoordelijk voor de afstemming met de projectleider of opdrachtgever over testopdracht en verwachtingen, communiceert over alle testzaken binnen het team, draagt de testware over na afloop van het project, stelt de testplannen op en onderhoudt deze, bewaakt de planning, het budget en de uitvoering van het testproces, rapporteert over de voortgang van het testproces en de kwaliteit van het testobject.

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerde ICT dienstverlener welke haar consultants inzet op gespecialiseerde projecten binnen testing. De organisatie onderscheidt zich door haar kleinschalige, mensgerichte benadering en hoge mate van professionalisme. Om verder te kunnen groeien zoekt men meerdere Test Coordinatoren.

Voor deze functie heb je:

  • Een afgeronde WO- of Hbo-vooropleiding, bij voorkeur richting ICT.
  • Je bent bekend met ontwikkelmethoden (SDM, DSDM, RAD, CBD), systeem ontwerptechnieken en ITIL- processen,
  • de toepassing van testverbetermodellen (TMM, TPI), het modereren van groepsinspecties (Fagan Inspecties) en het uitvoeren van audits op testplannen,
  • Voorts heb je grondige kennis van en ervaring met testmethoden, testtechnieken en testhulpmiddelen,
  • Ben je vaardig in het gebruik van plannings- en begrotingstechnieken en hulpmiddelen,
  • Heb je ervaring met leidinggeven aan de diverse testrollen,
  • Heb je kennis van concepten voor geautomatiseerd testen en het gebruik van geautomatiseerde testhulpmiddelen.
  • Qua persoonlijkheid ben je flexibel ingesteld, teamgericht, pragmatisch, initiatiefrijk, communicatief zeer vaardig,
  • Je kunt goed delegeren, hebt overtuigingskracht, groot aanpassingsvermogen en weet je je team tot hoge prestaties te sturen.

Jij zoekt:

Een leuke baan in een hechte organisatie met een platte structuur. Informeel en een prettige werksfeer, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Een organisatie die met je meedenkt. Een regionale benadering heeft en bij voorkeur haar mensen inzet op uitdagende projecten in zijn/haar woonomgeving. Ondersteuning en ontwikkeling door begeleiding van ervaren collega’s en een onbeperkt opleidingsbudget. De mogelijkheid om geheel vrijblijvend je kennis te delen met collega’s met wie je regelmatig een informele bijeenkomsten hebt, soms ook met klanten en partners.  Natuurlijk uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bovengemiddeld salaris, pensioenregeling, leaseauto, laptop en smartphone.