Lead Test Consultant

Lead Test Consultant

Ben jij de consultant die een sturende, faciliterende rol heeft en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen? Wil jij samen met de teams zorgdragen voor de kwaliteit, adviseren over techniek, de testaanpak mee bepalen en op deze wijze bijdragen aan de juiste positionering van testen in een DevOps organisatie? Dan is dit jouw baan! Bij veel bedrijven is Agile werken en de DevOps mindset gemeengoed geworden. De rol van tester is voortdurend in verandering. Zelfsturende teams maken zelf veel keuzes en nemen verantwoordelijkheid voor het eindproduct. Dit gaat echter niet vanzelf.

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerde ICT dienstverlener welke haar consultants inzet op gespecialiseerde projecten binnen testing. De organisatie onderscheidt zich door haar kleinschalige, mensgerichte benadering en hoge mate van professionalisme. Om verder te kunnen groeien zoekt men meerdere Lead Test Consultants.

Wie ben jij?

  • Je erkent het belang van testautomatisering en herkent de valkuilen die komen kijken bij Agile werken en multidisciplinaire-/DevOps teams.
  • Je hebt ervaring met het inrichten en/of aansturen van het opzetten van Test Frameworks, en CI/CD pipelines.
  • Je kijkt verder dan testen alleen en acteert als sparringpartner op meerdere niveaus voor onze directie en bij onze klanten.
  • Je bent in staat om verbeteringen tussen teams en de business te herkennen, benoemen en door te voeren.
Jij zoekt:

Een leuke baan in een hechte organisatie met een platte structuur. Informeel en een prettige werksfeer, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Een organisatie die met je meedenkt. Een regionale benadering heeft en bij voorkeur haar mensen inzet op uitdagende projecten in zijn/haar woonomgeving. Ondersteuning en ontwikkeling door begeleiding van ervaren collega’s en een onbeperkt opleidingsbudget. De mogelijkheid om geheel vrijblijvend je kennis te delen met collega’s met wie je regelmatig een informele bijeenkomsten hebt, soms ook met klanten en partners.  Natuurlijk uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bovengemiddeld salaris, pensioenregeling, leaseauto, laptop en smartphone